REFERENTIES
Uw referentie hier?
tree graphic (1k)
Allround Renovatie klus
Mevr. Hermus, Egmond aan den Hoef | 25-06-'12
"Deze jongens zijn echt geweldig. Weer of geen weer ze stonden mooi op het dak om de dakkapel af te maken. Ze hebben hard gewerkt en heel veel gedaan: Dakkapel plaatsen max hoogte max breedte Rabbatdelen vervangen opnieuw geisoleerd (geweldig geisoleerd in de winter slechts 5 keer me kachel aan moeten zettenmet min 12 zegt dat wel iets.) Kunststofkozijnen geplaatst op de 1 en 2e verdieping. Marantikozijnen geplaatst op de beneden verdieping. Openslaande tuindeuren geplaatst. Hier genieten we erg van in de zomertijd lekker frisse lucht door de woning en kan zo me bank in de tuin zetten. Luchtfilters geinstalleerd. Deur geplaatst. Muur uitgebroken Alles schilderklaar opgeleverd met de primer erop. Gratis advies over wat andere klussen ingewonnen. De jongens zijn nog bij de gemeente langs geweest voor alle vergunningen. De jongens hebben keurig hun afval weggebracht en lieten de werkplaats altijd netjes achter. Bovenalles ze snapte hoe belangrijk het resultaat was voor mij en mijn gezin. Het is me 1e koopwoning dus wou ik alles spik en span hebben en de heren Danny en Nino hebben het allemaal geregeld voor ons we zijn meer dan tevreden over het resultaat. Helaas moesten ze wel even wachten op deze referentie mijn excuses daarvoor jongens maar hoop dat jullie er wat aan hebben. Ik heb jullie trouwens al geadviseerd bij me buurman en een klant die ik had. hoop dat daar nog iets uitkomt voor jullie. Beste lezers kleine samenvatting huur deze jongens in voor een goed resultaat tegen een keurige marktprijs ( ze waren scherp geprijsd maar leverde met meerwaarde). Op persoonlijke noot naar Danny en Nino bedankt voor het mooie resultaat jongens we zijn er erg blij mee en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op jullie gaan doen."
HSB dakopbouw op dakterras
27-02-'12
"We hebben op ons dakterras een uitbouw door Vos Bouw Totaal laten realiseren. Voordat we met Vos Bouw Totaal in zee gingen hadden we erg negatieve ervaringen met twee andere aannemers (beiden zijn uiteindelijk niet bij ons gestart), waardoor we bij start weinig vertrouwen hadden in het traject. Vanaf het begin hebben we met Danny en Nino een goed contact gehad. We hebben samen duidelijke afspraken gemaakt, zodat beide partijen wisten waar ze aan toe waren. Ze dachten goed met ons mee, zodat de kwaliteit werd gewaarborgd en zaken niet onnodig duur werden. Het bouwproces is erg prettig verlopen en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Tijdens de bouw zijn kleine aanpassingen zonder problemen doorgevoerd, omdat wij zaken toch anders wilden of Danny en Nino mogelijke verbeteringen zagen (we wonen in een pand dat meer dan 100 jaar oud is, dus je weet niet altijd wat je aantreft). Voor de gemaakte aanpassingen zijn verder geen extra kosten in rekening gebracht. Danny en Nino zijn vakmensen die plezier hebben in wat ze doen en dat is terug te zien in het resultaat. Als we in de toekomst nog een keer gaan verbouwen zullen we zeker Vos Bouw Totaal bellen. Nogmaals dank voor de mooie uitbouw, we zijn er erg blij mee! Succes met jullie volgende opdrachten! Met vriendelijke groet, Jedidja & Maaike "
Constructieversteviging Dakterras
15-01-'12
"Danny en zijn compagnon Nino hebben mijn dakterras verstevigd, zodat het voldeed aan de normen van de gemeente. Ik heb ze leren kennen als betrouwbare en eerlijke vaklieden die voor een aantrekkelijke prijs en betalingsvoorwaarden zeer goed werk afleveren. Ze hebben het werk geheel binnen budget en tijd volgens de norm afgeleverd. Een belangrijk pluspunt is dat de heren meedenken met de klant en bereid zijn verder te kijken dan de grenzen van hun eigen opdracht. Zo hebben ze me regelmatig (ongevraagd) van advies voorzien. Het enige minpunt vond ik dat de telefonische communicatie af en toe wat moeizaam verliep, maar dat kan te maken hebben met hun drukke agenda. Kortom: Deze vakmannen kan ik u zeker aanbevelen."
Vloerbalken plaatsen (100 m≤)
08-07-'11
"De ervaring met Donlou & Vos Bouw Totaal is heel goed. Ze waren de enige van ruim 10 bedrijven die ook nagedachten over de oorzaak van het probleem in plaats gewoon domweg vervangen. Dus de enige die het probleem ook wilde oplossen. Verder hebben ze alles perfect geplaatst ook al was dat niet altijd eenvoudig (alles is laserwaterpas terwijl het huis lichtelijk verzakt is). Ook zijn ze om alles op tijd al te hebben op een dag doorgegaan tot 22:30, respect daarvoor. Voor de volgende opdracht zal ik als eerste aan D. Vos en N. Donlou denken."
Kleine aanbouw aan woonkamer
Dhr. Meyer, Alphen aan den Rijn | 07-07-'11
"Wij hebben een zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Beide jonge mannen zijn erg vriendelijk, prettig in omgang en leveren vakmanschap voor een scherpe prijs! Onze aanbouw is prachtig geworden. Het is de fijnste plek van het huis. Tijdens de bouw hebben wij nog wat wijzigingen doorgevoerd, waardoor aardig wat aanpassingen gedaan moesten worden. Hiervoor is bijna niks extra's berekend. Ook op eigen initiatief van de heren is kosteloos meerwerk geleverd omdat ze dat graag er bij deden of omdat het een mooier/beter resultaat opleverde. Zowel telefonisch als per mail is er veel en snel contact geweest. Ook 's avonds en in het weekend. Dat was geen probleem Extra werkzaamheden die we hebben laten uitvoeren: lichtkoepel, binnenafwerking aanbouw, en binnenkort het verwijderen van een binnenmuur. Alles is keurig opgeruimd. Er heeft een container voor de deur gestaan waar we zelf ook heel veel van onze eigen bouwafval in kwijt konden. Dat was heel fijn! Ik raad een ieder deze aannemer aan! Bedankt Danny en Nino!."
Van berging tot open zithoek met veranda
Dhr. de Kraker, Bergen | 15-06-'11
"Wat een vakmannen zijn deze jongens! Vanaf het begin hebben ze steeds in alles meegedacht over de uitvoering van ons plan om van een oude schuur een loungehoek te maken. Ze hebben duidelijk lol in hun werk en willen gewoon niet minder dan een super eindresultaat. Alle details moeten kloppen en dat zie je gewoon terug. Hiernaast ook erg vriendelijk ťn netjes; de werkplek wordt einde dag keurig achtergelaten. ABSOLUUT een aanrader!"
Dakopbouw plaatsen
Dhr. Demirozcan, Zaandam | 08-06-'11
"Danny en Nino zijn perfecte deskundige vakmannen. Zij hebben alles keurig gemaakt. Zij gebruiken de beste materialen voor. Ondanks de slecht weer de afgelopen tijd, hebben de jongens keihard gewerkt. Ik raad iedereen aan om met hen aan de slag te gaan."
Nieuwbouw schuren
Dhr. de Graaf, Haarlem | 17-05-'11
"Met vier bewoners hebben wij Donlou & Vos Bouw Totaal onze nieuwe schuurtjes laten bouwen. We hadden vooraf veel overleg tussen bewoners en ook met Danny Vos over de mogelijkheden. Het was super dat ze zo goed met ons meedachten. De schuurtjes zijn daardoor helemaal naar onze zin geworden en ze hebben alle spullen ook netjes opgeruimd. Ook kwamen ze hun afspraken na, werkten ze hard en is de afwerking prima. Kortom, wij zijn tevreden klanten."
Plaatsen 25m≤ scheidingswand van gipsplaten
01-04-'11
"Wij hebben ons kantoor laten verbouwen (oude gipswanden verwijderen, nieuwe wanden plaatsen, electra aanbrengen en ingang kantoor vrijmaken en afwerken). We zijn zeer tevreden met het resultaat. De afwerking is boven verwachting en alles is keurig opgeruimd opgeleverd. Ook zijn ze heel redelijk. Zo bleek tijdens de klus dat er minder nieuw materiaal nodig was dan waar op gerekend was. Dit werd netjes in de prijs verwerkt. Al met al een aanrader."
Complete stenen berging garage bouwen (excl. fundering)
Dhr. Pokohon, Assendelft | 18-03-'11
"Tot op heden ben ik zeer te vreden, ondanks dat de bouw nog niet gestart is. Maar het uitbrengen van de offerte, het bespreken hiervan en de voorbereiding van D. Vos zijn goed geweest. Dit in tegenstelling tot andere aannemers, die soms geheel onvoorbereid langs kwamen. Hij denkt mee en stelt ook diverse mogelijkheden voor. Vos maakt zelfs de tekeningen tbv de benodigde vergunningen. Zodra het werk af is zal ik mijn verdere bevindingen hier achter laten. Inmiddels is het project "stenen berging met 2 deuren en een raam" afgerond. Iets later, dan gepland, maar altijd in samenspraak. De oorzaken van de vertraging lag eerst aan mij ivm vergunningen en leverantie stenen en vervolgens hadden de heren wat tegenslag gehad. Het werk is in ieder geval voor de deadline opgeleverd. Maar het belangrijkste is, dat het eindresultaat 110% voldoet aan de hoge verwachtingen. Ik ben erg precies en zij zijn dat gelukkig ook. Op alle details wordt gelet en alles wordt perfect afgewerkt. En er wordt niet voor de goedkoopste materialen gekozen, maar voor de beste. Geen gezeur over meerwerk als iets wat afwijkt; het wordt gewoon opgelost. Kortom een goed/ vakkundig en prettig duo (Danny en Nino). Op naar de volgende klus met deze heren voor de beste prijs en de beste kwaliteit."
Tussenwand plaatsen
Dhr. Nillesen, Purmerend | 01-02-'11
"Zeer fijne mensen, die meedenken met de klant. Ook uit hun zelf met oplossingen en ideŽen komen. En in ons geval ook nog uit hun zelf en zonder extra kosten wat extra's deden, zoals de kapstok ophangen en deursloten maken. Ze laten de alles pico bello achter, opgeruimd, aangeveegd en zelfs gestofzuigd. Komen afspraken goed na, zelfs toen bleek dat de klus tegen zat en ze zich hierop verkeken hadden. Werd het geen snel even afraffelen klus, maar ondanks twee dagen extra werk, bleven ze de alles netjes afwerken. Uiteindelijk zijn wij uit onze eigen beweging ze wel iets tegemoet gekomen in de prijs, maar daar zijn zij niet over begonnen. Kort gezegd een aanrader, om een klus te laten uitvoeren. Ze hebben bij ons een boekenkast op de overloop gecreŽerd, een koof om de verwarmingsbuizen getimmerd, een Velux dakraam geplaatst en een tussenwand inclusief electra geplaatst om een extra slapkamer te creŽren."